kirpputori tiedottaa

Helmen joulu

Kumpulan Helmi on suljettu 23.12. 2022- 2.1.2023.
Olemme avoinna 22.12.2022 klo 14 saakka, jonka jälkeen rauhoitumme joulun viettoon ja avaamme jälleen 3.1.2023 normaalisti klo 10.
Oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaa ja uutta vuotta ihan jokaiselle asiakkaallemme ja suuren suuret kiitokset siitä, että olette käyneet meillä sankoin joukoin, osa teistä jopa alusta alkaen. Teidän ansiostanne olemme täällä tänään, huomenna ja tulevanakin vuonna!
Terveisin Kumpulan Helmen väki

All Inclusive -palvelu lasten leluille, peleille ja kirjoille

Me Kumpulan Helmen tontut odotamme joulua jo kovasti ja haluammekin helpottaa teidän joulukiireitä…

Avaamme 27.10. yhteismyyntipisteen pelkille LASTEN LELUILLE, PELEILLE ja KIRJOILLE, joka toimii All Inclusive -periaatteella.

Maksimimäärä kerralla tuotavaksi on kaksi (2 kpl) Ikea-kassillista ja myyntiaika on kaksi viikkoa. 

Myyntipalvelun hinta muodostuu: Aloitusmaksusta, joka on 20e. Lisäksi myyntituotostasi vähennetään -50%. Me hoidamme kaiken puolestasi! Palveluun kuuluu tavaroiden hinnoittelu, esille laittaminen, myynti, siivous ja tyhjennys. Kun myyntijaksosi on päättynyt.

 

Tuo meille myyntiin:

– Ehjät ja siistikuntoiset lelut, pelit- ja lastenkirjat

– Yhdistä/ pussita/ pakkaa pienet lelut (kuten legot, pikkuatot, figuurit, eläimet yms,) sekä helposti hukkuvat lelujen ja pelien irto-osat samaan pussiin

 

Älä tuo:

– Rikkinäisiä, viallisia, tai likaisia tuotteita  

 

Etkö halua myyntijakson jälkeen enää viedä tuotteita takaisin kotiin?

Meillä myyntipalvelun hintaan kuuluu myymättä jääneiden tavaroiden  jatkokierrätys maksutta. Voit halutessasi myös noutaa osan myymättä jääneistä tavaroista ja jättää noudon yhteydessä osan lahjoitettavaksi eteenpäin.

Jos haluat tuotteillesi maksuttoman jatkokierrätyksen, ilmoita siitä meille.

 

Varaukset sähköpostitse tai soittamalla! 

Olemme auki syyslomaviikolla

Tervetuloa kirppistelemään myös syyslomalla!

Olemme avoinna syyslomaviikolla 17.-23.10.2022 normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Myyntipöydissä, takarekeissä sekä uudessa ulkovaatteiden erillisessä myyntipisteessä myymälän takaosassa on nyt myynnissä paljon välikausi- ja talvivaatteita ja lisää tulee päivittäin.

Muista käydä katsomassa myös meidän uudistettu aikuistenvaatteiden myyntipiste! 🙂

Nähdään kirppiksellä!

Ulkovaatteiden provikkamyynti

Myymälässä on varattu erillinen myyntipiste myös pelkästään lasten ulkovaatteille, kengille ja asusteille (pipot, huivit, hanskat.) Myyntiaika on 2 viikkoa ja provisio 17%, muita kuluja ei ole. Tämä sopii silloin, kun et halua varata varsinaista myyntijaksoa, mutta sinulla on hyväkuntoisia ulkovaatteita ja asusteita jotka olet päättänyt myydä.

 

Varaa myyntijaksosi paikan päällä, soittamalla tai sähköpostitse.

Uudistettu Aikuisten Merkkivaatepiste

Myymälässä on varattu erillinen myyntipiste pelkästään aikuisten merkkivaatteita varten. Myyntiaika aikuisten merkkivaatepisteellä on 2 viikkoa ja provisio 17%, muita kuluja ei ole. Tämä sopii silloin, kun et halua varata varsinaista myyntijaksoa, mutta sinulla on hyväkuntoisia aikuisten vaatteita, jotka olet päättänyt myydä.

Sallittuja merkkejä ovat: Mainio, Kaiko, Metsola, Newbie, Papu, Aarre, Marimekko, Adidas, Makia, R/H, NOSH, Billebeino, Uhana, Vimma, Ivana, Nakoa, Lil’ Atelier, Nanso

Kengät: Vamsko, Dr. Martens

 

Varaa myyntijaksosi paikan päällä, soittamalla tai sähköpostitse.

Huom. Aikuisten merkkivaatepiste on tarkoitettu myös pöydän varanneille (sis. hintaan, jolloin erillistä provisiota ei mene. Koskee vain sallittuja merkkejä)

Olettehan tarkkoja merkkien kanssa, sillä listalle kuulumattomat merkit poistamme automaattisesti rekistä!

Varaa oma myyntiaikasi tai kysy lisätietoa kassalta, soittamalla 0400-575474 tai sähköpostitse info@kumpulanhelmi.fi.

Syksy Kumpulan Helmessä

Syksyn vinkit

Syksy on saapunut, ilmat viilentyneet ja sadekelit ja etenkin sadeleikit ovat alkaneet!  Myyntipöydistä löytyy tällä hetkellä runsaasti mm. kuravaatteita, kumppareita, asusteita, välikausivaatteita ja -kenkiä sekä tietysti myös arjen perusvaatteita! Pian lähestyvää talvea ja pakkasia vartenkin on nyt jo tarjolla paljon toppavaatteita. Ja lisää tulee päivittäin! Myyntipöytien lisäksi myymälän takana sijaitsevat ulkovaaterekit kannattaakin siis tulla penkomaan huolella läpi!

Nähdään kirppiksellä!

 

 

Kumpulan Helmi rekrytoi

Kiinnostaisiko sinua työ vilkkaassa ja iloisessa lastenvaatteiden second hand -myymälässä?

Etsimme meille uutta työkaveria asiakaspalvelutyöhön myymäläämme Kumpulaan.

Mitä tarjoamamme työ käytännössä on?

Työ pitää sisällään asiakaspalvelua, kuten kassatyöskentelyä, neuvontaa ja yhteidenpitoa asiakkaisiin sähköpostitse, sosiaalisen median kautta sekä puhelimitse. Työnkuvaan kuuluvat myös myymälän yleiset työtehtävät, kuten pöytien järjestelyä, siistimistä sekä juoksevien asioiden hoitoa. Kausittain työhön kuuluu myös myytävien tuotteiden hinnoittelua.

Jos sinulla on intohimoa ja kokemusta sosiaalisen median (etenkin IG ja Facebook) kanavien hyödyntämisestä, pääset osallistumaan aktiivisesti myös tähän puoleen. Työ mahdollistaa sisällöntuottamisen ja markkinoinnin tehtäviä työntekijän oman mielenkiinnon ja aikaisemman kokemuksen mukaan. Työn pääpaino tulee kuitenkin olemaan asiakaspalvelutyö myymälässä.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhdessä toisen työntekijän kanssa, mutta edellyttää myös yksin olemista myymälässä. Myymälä on auki ti-su, joten työpäiviä tulee olemaan myös viikonloppuisin.

Mitä toivomme hakijalta?

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka kokee asiakaspalvelun tärkeänä ja inspiroivana. Työ on ajoittain hyvinkin hektistä, joten se vaatii paineensietokykyä.

Toivomme aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön, sekä rohkeutta työskennellä myymälässä myös itsenäisesti.

Aikaisempi kokemus myyntityöstä, lastenvaatteista tai sisällöntuottamisesta ei ole välttämättömyys, mutta katsotaan ehdottomasti eduksi.

Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin toukokuun aikana. Työsuhde on vakituinen ja työmäärä tulee olemaan 25 – 35 tuntia viikossa. Palkkaus on Kaupan alan TESn mukainen. Hakuaika on 25.4.2022 asti, mutta laita hakemuksesi mahdollisimman pian sillä käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä.

Hakemuksen ja CVn voit laittaa sähköpostitse: info@kumpulanhelmi.fi

Helmen siivousviikko

Vietämme siivousviikkoa 16.-21.11.

Myyntipöytä kannattaa pitää siistinä! Jos et itse pääse siivoamaan pöytää myyntijakson aikana, niin voit ostaa meiltä siivouspalvelun, jolloin siivoamme myyntipöytäsi päivittäin. Siisti pöytä myy aina paremmin, kuin sotkuinen pöytä!

Siivousviikolla alkaviin pöytiin tarjoamme siivouspalvelun puoleen hintaan, eli vain 6€/vko. (Norm. hinta 12€/vko). Siivouspalvelun voit tilata tavaroita tuodessasi kassalta.

Syyskausi

Syyskausi on lähtenyt liikkeelle todella vilkkaasti ja myytävät tuotteet ovat löytäneet ostajansa.

Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja meitä mahdollisesti koskevia rajoituksia ja ohjeistuksia. Toivomme että pystymme pitämään toiminnan käynnissä ja riittävä volyymi on meille kriittinen, jotta selviämme tästä(kin) eteenpäin. Myymälässä on maskipakko ja iloksemme olemme huomanneet, että tätä noudatetaan todella hyvin. Jos omasi on päässyt unohtumaan, pyydä kassalta kertakäyttömaski.

Rauhallisimmat ajankohdat meillä asioimiseen ovat yleensä arkipäivisin puolesta päivästä alkuiltapäivään.

Päivitetty 16.8.2021

Helmen kesä

Olemme auki koko kesän!

Perinteiseen tapaan vietämme Äitien Aarteet -viikkoja heti juhannuksen jälkeen aina heinäkuun loppuun. Sinä aikana myyntiin voi tuoda myös aikuisten vaatteita ja pientavaroita. Kaikkiin myyntijaksoihin kuuluu ilmainen lisäpäivä per myyntiviikko, tarjous koskee 31.7. mennessä alkavia myyntijaksoja. Mikäli teet varauksen Kirppari-Kallesta, varaa suoraan myyntijaksoksi 7 päivää (tai 14 päivää kahden viikon jaksolle) ja me korjaamme hinnan oikeaksi ennen maksuvaihetta.

Kesäperjantaisin suljemme klo 15, muuten normaalit aukioloajat. Tervetuloa!

Päivitetty 14.6.2021

Kevätsesonki

Kevätsesonki käy nyt kuumimmillaan ja kysyntää kevät- ja kesävaatteille on paljon. Nyt kannattaa tuoda myyntiin kevyempiä ulkoiluvaatteita, kenkiä ja kesätamineita. Vaateiden kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota, sillä vain ehjät ja puhtaat vaatteet on syytä myydä kirppiksellä. Myös hyväkuntoiset lelut menevät hyvin kaupaksi. Vaikka merkkivaatteille on kova kysyntä, määrällisesti eniten meillä ostetaan ihan ns. perusvaatteita ja niitä kannataakin kierrättää. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Päivitetty 4.5.2021

Koronarajoitukset

Olemme auki toistaiseksi normaalisti, mutta seuraamme mahdollisten liikkumisrajoitusten alkamista. Mikäli joudumme tämän johdosta sulkemaan myymälämme, informoimme siitä kotisivuillamme sekä SoMe-kanavissamme. Kaikkiin asiakkaisiin, joilla on pöytävaraus tai all inclusive -hinnoittelupaikka varattuna, tullaan olemaan yhteydessä henkilökohtaisesti mikäli sulkutoimet alkavat.

Päivitetty 29.3.2021

Tammikuun tarjous

Avaamme ovet taas 2.1.2021 ja lähdemme liikkeelle täydellä tohinalla tammikuun tarjouksen myötä.

Saat myyntipaikkaasi kaksi ilmaista lisäpäivää jos myyntiaikasi alkaa 29.1.2021 mennessä. Jos teet varauksen Kirppari-Kallen kautta, voit varata suoraan 8 päivän myyntijakson. Me korjaamme hinnan oikeaksi ennen varauksen maksua.

Tervetuloa!

Joulu Helmessä

Kirppis on auki normaalisti su 20.12.2020 asti. Tämän jälkeen hiljennymme joulun viettoon ja puurokattiloiden ääreen.

Vuosi 2020 on ollut meille – kuten varmasti kaikille – poikkeuksellinen. Olemme saaneet jakaa kanssanne niin murheita ja huolia, kuin iloa ja toivoa tulevasta. Kiitämme lämpimästi kannustuksesta, se on ollut meille kultaakin kalliimpaa ja uskomme vakaasti että vuosi 2021 näyttää valoisammalta meille kaikille.

Toivotamme rauhallista joulun aikaa! Pidetään toisistamme huolta <3

Kesä 2020

Kaikkiin heinäkuussa alkaviin pöytiin sisältyy kaksi ilmaista lisäpäivää! Voit tehdä varauksen Kirppari-Kallen kautta suoraan kahdeksalle (8) päivälle, me korjaamme hinnan ennen maksuvaihetta. Kahden viikon varauksiin sisältyy 4 lisäpäivää, jolloin voit tehdä varauksen 16 päivälle.

Heinäkuussa meillä on myös tuttuun tapaan Äitien Aarteet -viikot, jolloin myyntiin voi tuoda myös aikuisten vaatteita, kenkiä ja piensisustustavaraa.

Pöytävuokrat 1.7.2020 alkaen 41€/vko, 78€/2vko.

Kesäperjantaisin (1.7. – 31.7.) suljemme klo 15. Muuten normaalit aukiolot.

Avaamme tiistaina 19.5.2020

Kirppis aukeaa jälleen pitkän tauon jälkeen. Noudatamme poikkeusajan suosituksia ja toivomme ja uskomme että asiakkaamme tekevät niin myös.

Myymälässä on käsidesiä useissa paikoissa, pyyhimme myös maksupäätteen, kahvat ym. säännöllisesti. Katsomme tilanteen mukaan onko tarvetta rajoittaa kävijämäärää myymälässä. Tulethan käymään vain terveenä, kiitos.

Kirppari-Kallen käytöstä

Käytämme jatkossakin tuttua Kirppari-Kalle varausohjelmaa pöytävarauksia varten. Jos tarvitset apua käyttäjätunnuksen luomisessa, neuvomme mielellämme. Jos sinulla on ollut pöytäpaikka, joka on jatkunut korona-ajan tauon yli, myyntisaldosi ei näy enää sinulle, mutta on tallessa. Uudet myynnit kirjautuvat taas normaalisti myyntisaldoosi ja ennen taukoa edeltänyt myynti lisätään näihin tilitysvaiheessa. Jos haluat tarkastaa saldosi, olethan meihin yhteydessä.

Jos sinulla on vanhoja hintalappuja, voit käyttää myös niitä edelleen.

Tunsit meidät ehkä aiemmin Vekarakirppiksenä

Olemme yhä samalla paikalla ja myymme edelleen lasten second hand -vaatteita. Lisäksi myymäläämme on löytänyt tiensä uusia, ihania lastentarvikkeita. Olemme valinneet tuotteet hyvä designin, laadun ja käytettävyyden perusteella. Kirppiksellä toimii shop-in-shop uusille lastentarvikkeille ja valikoimaan tulee ihania uutuuksia kesän mittaan.

aukiolot

ti – to klo 10 – 17, pe klo 10 – 18.30, la – su klo 10 – 14