kirpputori tiedottaa

Olemme auki syyslomaviikolla

Tervetuloa kirppistelemään myös syyslomalla!

Olemme avoinna syyslomaviikolla 19.-24.10.2021 normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Pöydissä on nyt paljon välikausi- ja talvivaatteita ja lisää tulee päivittäin. Toppavaatteita voi käydä penkomassa pöytien lisäksi myös myymälän takana sijaitsevista rekeistä.

Talvinurkkaukseenkin on tullut jo mukavasti talvikampetta myyntiin. Nurkkauksesta voit löytää mm. suksia ja monoja tulevaan talviurheilukauteen.

Helmen talvinurkkaus

Helmen Talvinurkkaus tulee jälleen!

Onko sinulla hyväkuntoisia, käyttämättömäksi jääneitä lasten talviurheiluvälineitä? Tuo ne meille, me myymme ne sinun puolestasi!

Viime vuonna kysyntää oli erityisesti luistimille, suksille ja kypärille. Myyntiin voi tuoda kaikkea talviurheiluun liittyvää, mutta isommista tavaroista kuten Stigoista ja pulkista tulee sopia etukäteen. Myyntiaika on 3-4 viikkoa, riippuen tavaran määrästä.

Pidätämme toteutuneesta myynnistä 15% provision, muita kuluja ei ole! Tuotteiden hinnoittelun myyjä päättää itse ja se toteutetaan samalla tavalla kuin muidenkin kirppistuotteiden hinnoittelu; välineet voit hinnoitella valmiiksi joko Kirppari-Kallessa tai hintalaput voi täyttää myös käsin. Hintalaput voit hakea kirppikseltä joko ennakkoon tai tuodessasi tavarat myyntiin.

Otamme tavaroita vastaan jo nyt – Talvinurkkaus avataan 1.10.2021.

Myyntiajan voit varata kassalta, soittamalla 0400-575474 tai sähköpostitse info@kumpulanhelmi.fi.

Tervetuloa talvi, olemme varautuneet 🙂 !

Päivitetty 3.9.2021

Syyskausi

Syyskausi on lähtenyt liikkeelle todella vilkkaasti ja myytävät tuotteet ovat löytäneet ostajansa.

Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja meitä mahdollisesti koskevia rajoituksia ja ohjeistuksia. Toivomme että pystymme pitämään toiminnan käynnissä ja riittävä volyymi on meille kriittinen, jotta selviämme tästä(kin) eteenpäin. Myymälässä on maskipakko ja iloksemme olemme huomanneet, että tätä noudatetaan todella hyvin. Jos omasi on päässyt unohtumaan, pyydä kassalta kertakäyttömaski.

Rauhallisimmat ajankohdat meillä asioimiseen ovat yleensä arkipäivisin puolesta päivästä alkuiltapäivään.

Päivitetty 16.8.2021

Helmen kesä

Olemme auki koko kesän!

Perinteiseen tapaan vietämme Äitien Aarteet -viikkoja heti juhannuksen jälkeen aina heinäkuun loppuun. Sinä aikana myyntiin voi tuoda myös aikuisten vaatteita ja pientavaroita. Kaikkiin myyntijaksoihin kuuluu ilmainen lisäpäivä per myyntiviikko, tarjous koskee 31.7. mennessä alkavia myyntijaksoja. Mikäli teet varauksen Kirppari-Kallesta, varaa suoraan myyntijaksoksi 7 päivää (tai 14 päivää kahden viikon jaksolle) ja me korjaamme hinnan oikeaksi ennen maksuvaihetta.

Kesäperjantaisin suljemme klo 15, muuten normaalit aukioloajat. Tervetuloa!

Päivitetty 14.6.2021

Kevätsesonki

Kevätsesonki käy nyt kuumimmillaan ja kysyntää kevät- ja kesävaatteille on paljon. Nyt kannattaa tuoda myyntiin kevyempiä ulkoiluvaatteita, kenkiä ja kesätamineita. Vaateiden kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota, sillä vain ehjät ja puhtaat vaatteet on syytä myydä kirppiksellä. Myös hyväkuntoiset lelut menevät hyvin kaupaksi. Vaikka merkkivaatteille on kova kysyntä, määrällisesti eniten meillä ostetaan ihan ns. perusvaatteita ja niitä kannataakin kierrättää. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Päivitetty 4.5.2021

Koronarajoitukset

Olemme auki toistaiseksi normaalisti, mutta seuraamme mahdollisten liikkumisrajoitusten alkamista. Mikäli joudumme tämän johdosta sulkemaan myymälämme, informoimme siitä kotisivuillamme sekä SoMe-kanavissamme. Kaikkiin asiakkaisiin, joilla on pöytävaraus tai all inclusive -hinnoittelupaikka varattuna, tullaan olemaan yhteydessä henkilökohtaisesti mikäli sulkutoimet alkavat.

Päivitetty 29.3.2021

Tammikuun tarjous

Avaamme ovet taas 2.1.2021 ja lähdemme liikkeelle täydellä tohinalla tammikuun tarjouksen myötä.

Saat myyntipaikkaasi kaksi ilmaista lisäpäivää jos myyntiaikasi alkaa 29.1.2021 mennessä. Jos teet varauksen Kirppari-Kallen kautta, voit varata suoraan 8 päivän myyntijakson. Me korjaamme hinnan oikeaksi ennen varauksen maksua.

Tervetuloa!

Joulu Helmessä

Kirppis on auki normaalisti su 20.12.2020 asti. Tämän jälkeen hiljennymme joulun viettoon ja puurokattiloiden ääreen.

Vuosi 2020 on ollut meille – kuten varmasti kaikille – poikkeuksellinen. Olemme saaneet jakaa kanssanne niin murheita ja huolia, kuin iloa ja toivoa tulevasta. Kiitämme lämpimästi kannustuksesta, se on ollut meille kultaakin kalliimpaa ja uskomme vakaasti että vuosi 2021 näyttää valoisammalta meille kaikille.

Toivotamme rauhallista joulun aikaa! Pidetään toisistamme huolta <3

Talvinurkkaus

Otamme myyntiin lasten talviurheiluvälineitä sesongin aikana. Myyntiaika on noin 2 viikkoa ja provisio 15% toteutuneesta myynnistä, muita kuluja ei ole.

Voit tuoda myyntiin suksia, monoja, luistimia, lätkäkamoja, kypäriä, ym. Isommista tavaroista (kuten pulkat) sovitaan erikseen tilanteen mukaan.

Myyntiin voit tuoda max. 30 tuotetta. Varaa paikkasi soittamalla 0400-575474 tai sähköpostitse info@kumpulanhelmi.fi, myyntijaksoa ei pysty varaamaan Kirppari-Kallen kautta.

Kesä 2020

Kaikkiin heinäkuussa alkaviin pöytiin sisältyy kaksi ilmaista lisäpäivää! Voit tehdä varauksen Kirppari-Kallen kautta suoraan kahdeksalle (8) päivälle, me korjaamme hinnan ennen maksuvaihetta. Kahden viikon varauksiin sisältyy 4 lisäpäivää, jolloin voit tehdä varauksen 16 päivälle.

Heinäkuussa meillä on myös tuttuun tapaan Äitien Aarteet -viikot, jolloin myyntiin voi tuoda myös aikuisten vaatteita, kenkiä ja piensisustustavaraa.

Pöytävuokrat 1.7.2020 alkaen 41€/vko, 78€/2vko.

Kesäperjantaisin (1.7. – 31.7.) suljemme klo 15. Muuten normaalit aukiolot.

Avaamme tiistaina 19.5.2020

Kirppis aukeaa jälleen pitkän tauon jälkeen. Noudatamme poikkeusajan suosituksia ja toivomme ja uskomme että asiakkaamme tekevät niin myös.

Myymälässä on käsidesiä useissa paikoissa, pyyhimme myös maksupäätteen, kahvat ym. säännöllisesti. Katsomme tilanteen mukaan onko tarvetta rajoittaa kävijämäärää myymälässä. Tulethan käymään vain terveenä, kiitos.

Kirppari-Kallen käytöstä

Käytämme jatkossakin tuttua Kirppari-Kalle varausohjelmaa pöytävarauksia varten. Jos tarvitset apua käyttäjätunnuksen luomisessa, neuvomme mielellämme. Jos sinulla on ollut pöytäpaikka, joka on jatkunut korona-ajan tauon yli, myyntisaldosi ei näy enää sinulle, mutta on tallessa. Uudet myynnit kirjautuvat taas normaalisti myyntisaldoosi ja ennen taukoa edeltänyt myynti lisätään näihin tilitysvaiheessa. Jos haluat tarkastaa saldosi, olethan meihin yhteydessä.

Jos sinulla on vanhoja hintalappuja, voit käyttää myös niitä edelleen.

Tunsit meidät ehkä aiemmin Vekarakirppiksenä

Olemme yhä samalla paikalla ja myymme edelleen lasten second hand -vaatteita. Lisäksi myymäläämme on löytänyt tiensä uusia, ihania lastentarvikkeita. Olemme valinneet tuotteet hyvä designin, laadun ja käytettävyyden perusteella. Kirppiksellä toimii shop-in-shop uusille lastentarvikkeille ja valikoimaan tulee ihania uutuuksia kesän mittaan.

aukiolot

ti – to klo 10 – 17, pe klo 10 – 18.30, la – su klo 10 – 14