kirpputori tiedottaa

Kesä 2020

Kaikkiin heinäkuussa alkaviin pöytiin sisältyy kaksi ilmaista lisäpäivää! Voit tehdä varauksen Kirppari-Kallen kautta suoraan kahdeksalle (8) päivälle, me korjaamme hinnan ennen maksuvaihetta. Kahden viikon varauksiin sisältyy 4 lisäpäivää, jolloin voit tehdä varauksen 16 päivälle.

Heinäkuussa meillä on myös tuttuun tapaan Äitien Aarteet -viikot, jolloin myyntiin voi tuoda myös aikuisten vaatteita, kenkiä ja piensisustustavaraa.

Pöytävuokrat 1.7.2020 alkaen 41€/vko, 78€/2vko.

Kesäperjantaisin (1.7. – 31.7.) suljemme klo 15. Muuten normaalit aukiolot.

Avaamme tiistaina 19.5.2020

Kirppis aukeaa jälleen pitkän tauon jälkeen. Noudatamme poikkeusajan suosituksia ja toivomme ja uskomme että asiakkaamme tekevät niin myös.

Myymälässä on käsidesiä useissa paikoissa, pyyhimme myös maksupäätteen, kahvat ym. säännöllisesti. Katsomme tilanteen mukaan onko tarvetta rajoittaa kävijämäärää myymälässä. Tulethan käymään vain terveenä, kiitos.

Kirppari-Kallen käytöstä

Käytämme jatkossakin tuttua Kirppari-Kalle varausohjelmaa pöytävarauksia varten. Jos tarvitset apua käyttäjätunnuksen luomisessa, neuvomme mielellämme. Jos sinulla on ollut pöytäpaikka, joka on jatkunut korona-ajan tauon yli, myyntisaldosi ei näy enää sinulle, mutta on tallessa. Uudet myynnit kirjautuvat taas normaalisti myyntisaldoosi ja ennen taukoa edeltänyt myynti lisätään näihin tilitysvaiheessa. Jos haluat tarkastaa saldosi, olethan meihin yhteydessä.

Jos sinulla on vanhoja hintalappuja, voit käyttää myös niitä edelleen.

Tunsit meidät ehkä aiemmin Vekarakirppiksenä

Olemme yhä samalla paikalla ja myymme edelleen lasten second hand -vaatteita. Lisäksi myymäläämme on löytänyt tiensä uusia, ihania lastentarvikkeita. Olemme valinneet tuotteet hyvä designin, laadun ja käytettävyyden perusteella. Kirppiksellä toimii shop-in-shop uusille lastentarvikkeille ja valikoimaan tulee ihania uutuuksia kesän mittaan.

aukiolot

ti – to     klo  10 – 17

      pe           klo 10 – 18.30

la – su    klo 10 – 14